CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, March 4, 2009

TaG...

huhuhu.....dah lame x updated blog ni.....tibe2 kene tag dgn kak yatie plak.....ermmm, berupdate jgk la blog aku ni :)
opss.....sory ellysa, aku xsempat nk wat homework yg ko bagi tu.....aku kene fikir dulu la coz homework yg ko bagi tu susah sket la :) tp xpe aku akan usaha utk siap kan jgk ok...!!
now kite layan homework yg aku dpt dr kak yatie aku ni :)


1. Anda rasa anda hot?

HOT...erm, xde la hot mane :)


2. Upload gambar kegemaran anda.
3. Kenapa anda suka gambar ini?
aku pun x tahu la nape aku suke pic ni....may be aku rase pic ni cantik sket kot.....
coz ala2 model sambil pegang bunge konvo adik aku :)
4. Bila kali terakhir makan pizza?
last week dkt alamanda.....kak naemah belanje :)
5. Lagu terakhir yang anda dengar?
tak mungkin kerna sayang....aku suka sngt2 lagu ni
6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
tgh survey tiket flight air asia....RM1 je
g holiday....layan diri :(
7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
- nama penuh.....NURUL 'AIN
errmmm.......mak aku suke panggil name penuh aku mase dia tgh marah dkt aku :)
- alOng....nama yang fmly & kwn2 ofis mak aku panggil
- aiEn.....tu panggilan yang selalu kwn2 panggil
- gEdik....ni name glamor dkt ofis aku yg telah diberi oleh kak mary
- aunty aien or cik aien....panggilan yg selalu dipanggil oleh anak2 kwn aku

8. Tag lagi 6 orang :
1 - KAK IENA
2- MUMMYSYA
3 - LEE @ LIEZA
4- ATIE
5- KAK ZANA
6- ......???
9. Sapa No 1 pd anda?
member ofis yg selalu aku kaco n selalu buli aku...ops, tp dia ni selalu bwk makan utk kiteorng dkt ofis..thanks kak iena :)
10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?

diaorng ni ade hubungan dgn-->MUHAMMAD ADAM RIFQI ...... diaorng ni baru dpt anak yg sgt la comel :)

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5

akak...jgn sentap2 lagi ok..?!?!
12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
kawan blog aku yg baru mendirikan ruamh tangga.....weekend wife yg rajin masak utk hubby tersayang :)
13. Siapakah orang nombor 2?
mummysya.....kwn blog jgk yg ade ank)yg tersgt la comel :)
14. Bagi pesanan pada orang nombor 6?
org no 6 tak de so tak de la pesanan penaja dari aku ...
****************************
yahoooo....dh siap homework!!
now tgh prepair utk wat homework from ellysa :)

7 comments:

...sWeeT uMi... said...

bagus2...cergas je jwb tag nie hahaha...

yatt said...

tahnia2 siap gak homework ko.. mmm bagi 10 markah la :)

Zanna_MamaBatrice said...

musim tag mengetag dah kambalikan
rajin tul...
adikku sayang...
thanks yerk ingat kat akak nie
tag nie akak dah pernah buat ler yang.....
cuba golek2 kat entry lama...he he he....

re : akak dah x sentap lagi dah...mood dah ok dah nie....

sayang mama papa said...

hahaha tak nak jwb TAG ko kita sama kena. Syok ooooo buli ini budak lagi2 kalu boleh buli sampai nangis

yatt said...

haah... tgh murah masa ni la nak pegi.. tak pegi rugi lak rasanya kan? niway thanks

lieya_latif said...

ntah ko ni.....update berjaman2...penat akak tunggu...

oo ko pun amik yg air asia tu ke...akak nak gi KK kot, tgh pilih date nie....

akak pun suke pic tu....sweet ajek!!!

yong ibu chem said...

akak pun byk lagi tak byr hutang tag ni..huhuhuhu